Kristina Warg

Efter att ha arbetat i två år som beridare i Belgien och Tyskland har jag startat upp egen verksamhet där jag tar emot hästar för utbildning, tävling och försäljning. Verksamheten bedrivs under större delen av året på familjegården Edeby Säteri. Under vintermånaderna har jag fått möjlighet att stalla upp mina hästar på närliggande Wisbohammar som erbjuder fantastiska träningsmöjligheter. 

 

 

 

Jag kommer närmast från Hengsstation Schmidt i Tyskland där jag utbildade unghästar och tävlade framgångsrikt upp till svår klass. Dessförinnan jobbade jag som beridare på Stephex Stables i Belgien.

 

Innan jag valde att flytta utomlands så studerade jag på Handelshögskolan i Stockholm. Parallellt med studierna arbetade jag med utbildning och försäljning av hästar och kvalificerade då hästar till Falsterbo Scandinavian Open, Svenskt Avels- och Sportchampionat samt unghäst-VM.

Innan högskolestudierna tävlade jag som ponnyryttare, junior och young rider på elitnivå. Min tävlingskarriär inleddes med en framgångsrik ponnytid med bland annat SM-medaljer och EM- final. Därefter följde ytterligare mästerskapsframgångar med ett SM-silver som junior och flertalet YR SM-placeringar. Som YR tävlade jag upp till och med 150 med placering ända upp till internationell 5*-nivå.

Läs gärna mer om mig min verksamhet genom att klicka på knappen nedan.