Jag håller regelundet träningar i grupp och individuellt, såväl på Edeby som på andra anläggningar. Vid intresse, vänligen ta kontakt via mail.

Med bas på gården Edeby Säteri i Hölö samt Wisbohammar i Gnesta (länk) tar jag emot hästar för utbildning, tävling & försäljning. För mer information, vänligen ta kontakt via mail. 

Träningar

Utbildning & Försäljning

 Edeby Säteri

Gårdens ridbanan har fibersandsunderlag och ridhuset har en särskilt hög sarg vilket ökar säkerheten vid hantering av unghästar. Utöver detta finns flertalet större gräsytor att arbeta på samt milslånga otrafikerade grusvägar och skogsstigar. Hästarna går ute i hagar större delen av dagen, de flesta med sällskap. Under sommaren erbjuds bete i stora, kuperade hagar på marker i anslutning till gården. 

På Edeby Säteri finns alla faciliteter för att kunna ge hästarna bästa möjliga omvårdnad och varierad träning. Utöver ett 20-tal boxar fördelade på två stall så finns det även lösdrift, ridbana och ridhus, skrittmaskin under tak, en fullutrustad veterinärklinik i Mälarklinikens regi, ett stort antal vinter- och sommarhagar samt hovslagarsmedja.